God helg!

Jeg har sånn fredagsfølelse i dag. Jeg skulle til å si at jeg har hatt sånn fredagsfølelse hver dag denne uken, for det har jeg, men så kom jeg på at det bare er tirsdag og dermed vil det bare si to dager på rad, men jeg har virkelig følelsen av å hatt fredagsfølelsen fem dager på rad. 
Og da ville det vært fredag!
Det kommer kanskje av at vi i går fikk rydda ut av Malmklang, som jo var en avslutning og også innebar enorme mengder bæring, og etterpå hadde familiebursdag (mye mindre banning og hopping i sofaen) som jo betyr fest, som er helgeaktig, og i dag, ved hjelp av bærevillig hjemkommen eksstesøster, fikk flyttet store mengder plank fra det gamle atelieret mitt til sykehusatélieret, som også var enorme mengder bæring, og om kanskje ikke akkurat en avslutning, så iallefall gjennomføringen av noe som har hengt over meg en stund, og etterpå fikk vi folk på besøk til restekaker, som jo også er en form for fest, og dermed helg.
I morgen er det også helg for da er det kort arbeidsdag og så begynner påskeferien.
Torsdag vet jeg ingenting om hvilke føleser som påbydes, men fredag er det fredag.

Jeg vil gi denne uken 4/5 fredager i karakter.
 
Jeg vet ikke hvor langt de er komne med veggrivingen på sykehusateliéret (altså, jeg blir ikke aktivisert som en del av en behandlingsplan, det ligger i det gamle sykehuset) når arbeidsuken igjen begynner, men det blir en start av noe slag. Og så må jeg finne ut av hvordan det blir å jobbe på to ateliérer som ligger to og en halv kilometer ifra hverandre, men det kommer jeg faktisk til å finne ut av, sånn helt av meg selv, når jeg bare kommer igang. Det er mye som er praktisk med brunostateliéret (altså, jeg jeg jobber ikke med kreativ utforming av meieriprodukter som brødjobb, bygget kalles Brunosten, og det synes mange er teit, men Den gamle administrasjonsbygningen til A/S Sydvaranger tar faktisk såpass mye lengre tid å få sagt at det er merkbart, for ikke å si Den gamle administrasjonsbygningen til A/S Sydvaranger -ateliéret, så det blir Brunosten) og dermed er det mange grunner til å beholde det, (ateliéret, ikke kallenavnet, men det også) men det er klart, det mest praktiske hadde vært å være én plass. Hvis denne ene plassen er en plass der jeg er fra før, så blir det bare halvparten så mye bæring, og bæring orker jeg ikke tenke på akkurat nå. 
Så da tar jeg helg, hadde jeg nær sagt. Men ikke riktig enda. Men dere skjønner.



1 kommentar:

Lene K Figenschau Äärelä sa...

God helg. Nu e det iallefall lørdag 🐣😅

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...