Neimen hei!

Altså himmel og hav jeg har det så fint! Jeg tror ikke jeg har tenkt på Bergen ett eneste sekund siden jeg flyttet herifra, men jeg har jo bodd her like lenge som jeg bodde i Stockholm. Jeg kjenner Bergen ganske godt og det viser seg at Bergen har vært her hele tiden mens jeg har vært borte. Bergen er fin! Og en by endrer seg ikke så mye på tolv år, mye flytter jo på seg men grunnstrukturen er den samme, det er ikke som en leilighet som har hatt fire eiere siden siste gang du var der, Bergen er Bergen og jeg har minner bak hvert gatehjørne. 

Nå bor jeg på hotell. Det er fine men små rom, hodeputer med størrelse og fasthet som trappetrinn, og ekstremt lytt. De på naborommet snakker om følelser på bergensk. Det er sentralt og rommet har fin utsikt. I dag har jeg jobbet og handlet. På steder jeg har vært før. I morgen skal jeg ta fly hjem. Hvis jeg er heldig så får jeg sitte ved siden av en fisker som fisker i Båtsfjord og får lære om levende torsk på landbruk. Eller noe tilsvarende nytt og interessant.
Hvis jeg er ekstremt modig ber jeg om en flaske vi på begge flygningene og putter den i sekken. Jeg turte det bare på en av flygningene hit, men veldig glad for at jeg turte til slutt, for da hadde jeg en bittelitenflaske vin på rommet i går kveld.  

Bergen altså. Tenk at du er her enda med alle de tingene jeg kjenner så godt.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...