Dagens mirakler

Hvis vi tar det kjedeligste først så har jeg klart å åpne en fil som gir meg målene på det kontorbygget jeg jobber med. Eller de gir meg jo ikke målene sånn der uten videre, der er sinnsykt lenge siden jeg har jobbet i det programmet som åpner denne typer filer, jeg vil si rundt 15 år, den gangen jeg enda studerte arkitektur, og for å si det sånn så aner jeg ikke hva jeg holder på med lengre. Jeg har klart å bli en liten mann som har satt seg fast inni veggen. Jeg har klart å gå meg vill UNDER gulvet. Og jeg har klart, etter å ha lukket og åpnet filen helt på nytt fire eller fem ganger, å få posisjonert den lille mannen sånn at jeg ser en vegg jeg trenger mål på og målt høyden på nevnte vegg. Jej mej! Så kræsja programmet og jeg måtte åpne det på nytt for å få lengden på veggen. Hvis jeg har ork skal jeg prøve å få slettet halve kontorbygget for jeg trenger bare litt av det, og da blir filen kanskje manøvrerbar for programmet og kræsjer ikke hver gang jeg bytter verktøy.

Jeg har OGSÅ bedt en arkitekt jeg kjenner som snakker flytende program om å hjelpe meg på litt mer lang sikt. Det tror jeg er en taktisk genistrek.

 

 

Men! Nå over til dagens artige mirakel!



I morrest våknet jeg av at Jendor ropte KOM MAMMA KOM OG SE (for jeg hadde relokalisert meg i løpet av natten for å komme bort fra snorke- og sparkekonkurransen på mitt opprinnelige soverom) og der inne var hele soverommet forvandlet til et camera obscura. Hæ! Har dere sett!
Plutselig var åpningen mellom gardiner, rullegardiner og vinduskarm akkurat perfekt og naboenes hus og vår egen garasje ble projisert på veggene. Og trær og himmel. 
Helt magisk hva verden kan diske opp med altså. Helt magisk.

Her er dørene på garderobeskapet når man drar rullegardinen en cm lengre ned.
 
 


At man skulle få oppleve noe sånt på en helt vanlig mandag. Jeg har sendt mitt livs artigste snæpper i dag.


3 kommentarer:

Tove sa...

Men what?? Vad häftigt! Det ser ut som en diabild. Hur coolt som helst ju!

frk. Figenschou sa...

JA MEN IKKE SANT!

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Kult!!!

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...