Fragmenteringen

Det er mye å gjøre, jeg kjenner at hjernen faller litt fra hverandre og det å skulle stable to setninger etter hverandre blir vanskeligere og vanskeligere. En setning går greit, men når jeg skal henge en ny setning på den forrige er det liksom noe der allerede. Jeg må defragmentere harddisken. 
I dag fikk jeg en mail med noen forespørsler om en tidligere forespørsel, og det var litt komplisert, så det sto sånn Men ring bare om det er noe, og i signaturen på mailen var det et telefonnummer. Og jeg så på telefonummeret og hjernen brant og jobbet, og jeg forsøkte å liste ut hvordan det var meningen jeg skulle finne ut av om det var det telefonnummeret jeg skulle ringe om det var noe.
Etter en stund kom jeg på at jeg har jo telefonummeret på telefonen allerede, vi har jobbet sammen før.
En stund etter det igjen fant jeg ut at de hadde nok uansett ikke sendt meg telefonummeret til vann- og avløpsetaten i signaturen på mailen sin. Ettersom de ikke er vann- og avløpsetaten mener jeg men et visningssted. 

Så der er jeg nå. Mentalt mener jeg, ikke verken på visningsstedet eller vann- og avløp. I morgen skal jeg begynne å skrive på en avskrysningsliste over ting jeg skal pakke med meg til Bergen på mandag, for gjør jeg ikke det er det en fare for at jeg drar til Bergen med to løk og en mobillader i bagasjen.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...