+300

Jeg satt her og tenkte at egentlig var jeg klar for en tredagershelg. Hvorfor så sliten?

Så innså jeg at jeg har jo vært på jobb i dag, og én time jobb på søndag tilsvarer 300 normale arbeidstimer, det vet jo alle. 300 timer overtid, er det rart jeg er sliten. 

I tillegg har vi avlyst både Berlinturen og turen til Bergen -det vil si, jeg reiser til Bergen for å jobbe, men de to andre kommer ikke, og det var liksom to små lys i tunellen der som ble blåst ut. Da berlinturen måtte avlyses sa vi til hverandre at åkei. Men vi skal jo til Bergen. 
Så ble det rett og slett for dyrt. Jeg gleder meg fortsatt til å dra dit, og det kommer til å bli fint som det er, men det hadde vært så fint å ha en liten familiehelg skvist inn i arbeidsukene. Det er fint å ha noe helt konkret å glede seg til, ikke bare den der terpingen på at man skal være takknemlig over sitt gode liv. Som man jo skal. Men dere vet. Jeg er det. Men dere vet.

I dag da jeg var på jobb, og the Stig også var på jobb, og the Twig var med, gikk vi litt rundt for det er jo artig å se seg rundt på det gamle sykehuset, og dessuten lette jeg (med tillatelse) etter noen hylleplan til det hyllefrie skapet inne på ateliéret mitt, 57 cm brede, og det fant jeg ikke, men utenfor et rom fant jeg masse bly. Bly ser fantastisk ut. Bly er spesialavfall, og kanskje jeg kan få det. Iallefall skal jeg spørre. Jeg vil ha det der blyet. Tro om jeg kan få det der blyet?
Og så fant jeg en krakk med hank! Eller håndtak kanskje, men en lav krakk med håndtak da, sånn at man kan løfte den med seg og så når man opp der man vil! Et krakketrinn liksom! Og den sto der og var forlatt og litt ødelagt så den tok jeg bare og nå er den min! Eller iallefall ateliéret mitt sin. Perfekt!

I tillegg til at det er artig å vandre rundt på det gamle sykehuset, er det jo litt skummelt å vandre gjennom korridor etter korridor med ødelagte sykesenger, spesialutstyr og medisinsk arkitektur (hull i veggen her? Lys på andre siden?), papir på gulvet, døde planter og forvirrende planløsninger, særlig om man er syv år, så jeg lurer på hvilke drømmer som drømmes i natt. Ikke at hverken the Twig eller the Stig noen gang husker drømmene sine, men de er nok der. 
Jendor går også endel i søvne, om det er det det er. Han står iallefall opp om kvelden eller natten for å finne oss, og er ikke til å snakke til og om han er på vei inn til oss og jeg roper lavt Hei Jendor, kan han finne på å snu seg og gå ut i gangen og si Hvem er det som roper? Når vi får ham inn på vårt som bare velter han overende på nærmeste pute og må løftes over på midten for at vi andre skal få plass. Ikke helt tilstede der. 
 
Nå skal jeg ta min egen tilstdeværelse og gå og legge den. I morgen er det mandag, 300 timer overtid eller ei! MED krakketrinn!


2 kommentarer:

Rødhette sa...

Da har jeg jobbet 2250 overtidstimer i dag! Synd de ikke er særlig godt betalt, sånn spredt ut over alle de timene.

frk. Figenschou sa...

hm ja det synes egentlig jeg at du skal få betalt for.

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...