wasserbecher vesikuppi cups of water

Jendor har fått vannkopper og det er selvsagt ikke særlig praktisk når man har mye å gjøre på jobb, og ikke kan gjøre det viktigste fra hjemmekontor, men vi har nå engang gått og ventet på disse vannkoppene som raser rundt i klassen, og endelig kom de, så det var egentlig helt fint. Nå kommer de ihvertfall ikke når vi skal reise til Oslo i april. 
Og the Stig har fått avlevert sine viktigste arbeider, og da han hadde gjort det kom han og hentet meg og kjørte meg på jobb, og nå har jeg mest å gjøre og the Stig får gjort mer fra hjemmekontor, så selv om det er upraktisk er det ikke en krise, det er bare laiflaif liksom. 
Det eneste som er litt upraktisk er at Jendor skulle i bursdag i dag og det kan han jo ikke, og vi hadde tenkt å se siste episode av the Mare of Easttown når han var der, pga barn som kommer inn på tv-rommet hvert tredje sekund etter leggetid, og bør ikke overveldes av vold og drepte kropper henslengt på elvesteinene, så nå får vi ikke sett den da. 
Jeg tror vi overlever. 

Jeg stresser videre på jobb, det er alt for mye som er uavklart nå rundt ateliersituasjonen, og ingen klare svar, men jeg får ikke gjort så mye mer med det.
Tenkte litt på det, fikk en kontrakt med litt for dårlige betingelser her før helgen, og da sa jeg NEI, det blir ikke på denne måten, og det er jo deilig å være kommet over i den posisjonen at man kan si nei uten å føle at karrieren faller fra hverandre. Innimellom ihvertfall. Jeg mener, det løser jo ikke ateliersituasjonen, men i det minste er det en del av yrkeslivet som er litt mer på stell. Da har man litt mer å gå på når det gjelder det man ikke kan styre. 
Tror jeg. 
Iallefall er det trøsterikt å late som, en liten stund.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...