Jeg gjør det jeg skal da får jeg ikke gjort det jeg skal mhm mhm beibi beibi

I dag våknet jeg før alarmen ringte (enda en ting jeg savner fra Samsung: når du begynner å pille på telefonen før alarmen ringer, spør den deg alltid om du kanskje er våken og vil slå av kommende alarm? og så slipper du å pile ut av dusjen å skru den av når den ringer)
og så sto jeg opp og bare malte badegulvet. For så effektiv er jeg. Og så gikk jeg på jobb. 
Jeg blir litt i stuss av den der gulvmalingen, som heter Gulvmaling, for den er overmalbar etter åtte timer men man kan ikke stå på den før etter 24. Hvordan maler dere gulvene deres? Hengende fra taket?
A ja. Nå er det gjort. 
Det vil si jeg vil vel ha inn et par strøk til. SÅ er det gjort. Enten etter 8 eller 24 timer. Og ti poeng til meg som kom på, før jeg hadde malt hele gulvet, at jeg måtte raske med meg tannbørsten og lignende ut av badet. 
På jobb er jeg også litt i stuss, for jeg pakker en utstilling, men jeg er helt fri for ting å pakke den i, men jeg må jo pakke, så jeg står bare forvirret på gulvet og ser på ting. Og så tenker jeg, hvis jeg bare hadde hatt den kassen sånn og sånn, så kunne den lange pinnen gått inn i der. Men jeg har jo ikke den lange kassen så jeg må kanskje slutte å tenke sånn på det? Det slutter jeg ikke med. Ingen vei kommer jeg.
Istedet har jeg skrevet på en tekst, til tyskerne, og det må jo gjøres, men det gjør jo at jeg ikke pakker, og da klarer jeg å bli litt stresset over det. Jeg må jo pakke! Og så har jeg jo skrudd på skritt-telleren på telefonen, og har, som man skal bli, blitt helt hektet på det, og hva når jeg sitter hele dagen, da får jeg jo ikke nok skritt?! Som er hva? Hva er nok? Hvor skal jeg?
Foreløpig har jeg gått 10031 skritt og da har jeg jo ikke enda gått hjem fra jobb, så jeg sitter kanskje ikke like mye som jeg tror. OG jeg har fått skrevet teksten. Det vil si jeg må nok redigere en god del. Og rette feilstaving. Den er på engelsk. I love write inglish.
Nå er flytten mellom ateliérer ganske godt i gang, det vil si at nå har jeg to helt kaotiske atelierer og jeg tror at fremgangen i pakkingen kommer til å komme i gang igjen når ikke alt er like kaotisk for da får jeg frigjort litt kasser. Men det holder litt hardt å skulle ta seg fri for å drive med interiørting og pynt og ommøbelering når jeg både må pakke og skrive. 
Jeg sitter liksom fast i meg selv. Jeg er mitt eget spindelvev. 

Og så går jeg hjem, snart, da skal jeg se om den matten jeg flekkfjernet har tørket, jeg lot nattens styrtregn skylle den ordentlig, og så har det vært sol og tørkevær, og derefter skal jeg male litt badegulv, hengende fritt i luften, og så hadde jeg fått gavekort på bokhandelen av svigermor i jebbush, og der var jeg i helgen, og jeg går jo alltid etter norske bøker, kanskje etter min tid i utlaandet, og så tenke jeg, herregud, jeg har fått sånn blekkspruthjerne, jeg klarer ikke samle meg om noe, det er mobilen sin feil, men vet dere, herregud, norske bøker, så kjedelig. Sosialrealisme! Nynorsk! Heldigvis hadde jeg kjøpt noen skrevet av utenlandske forfattere også, på originalspråk, for herregud, vet dere, oversettelser til norsk, så dårlig ofte, så nå gleder jeg meg til å komme hjem og lese litt bøker igjen. Ikkenorske. 
OG pille litt på mobilen. Såklart. Men ikke samtidig. 
 



2 kommentarer:

annannan sa...

Den Samsung-funktion jag saknar är att den visar tiden på platsen man är på och tiden hemma parallellt, när man reser i annan tidszon. Det är väldigt bra för den som reser och samtidigt måste hålla koll på sådant som sker på hemmaplan.

Vad gäller böcker så, ja, jag tror jag förstår känslan! Vad köpte du då för presentkortet?

frk. Figenschou sa...

HVA!? Er den borte? Eller ikke på iphone mener jeg. Herregud.

Jeg kjøpte Circe av Medeline Miller, All the light we cannot see av Anthony Doerr, De kaller meg ulven av Zeshan Shakar, og Tollak til Ingeborg av Tore Renberg, og den siste er den eneste jeg ikke har begynt på enda.

oisann

Ja det kom jo litt folk da. Her står jeg ca midt i salen, strekker meg på tå og tar ett bilde. Det er det eneste bildet jeg har tatt i løpet...