Slenger rundt

I dag er jeg ikke så syk og det er mindre synd i meg og vi har vært i byen og på vei ned traff vi to kompiser og så gikk vi på kafe med dem og så gikk vi på polet og så spaserte vi hjem, vi traff kukehelvetessnekkeren på veien men alle sier høflig hei, og vi har sittet på verandaen og spist salat fra egne bed til middag og vi prater og prater uten å bli avbrutt.
Jeg ringte mamma, mest for å snakke med mitt barn men han var ikke så interessert, så jeg snakka mest med mamma og sa guhd så fint det er å bare være oss to, vent litt sa mamma, jeg skal bare ta deg av høytaler. Haha. Huff. Men han hørte det nok ikke.
Mamma har litt av en jobb, søstra mi har nettopp fått en beibi og storesøstra til beibien er tre år og rasende, og mamma skal underholde familiens barnebarn på strak arm og den ene er søvløs (min) og den andre er rasende og utslitt og mamma er plutselig tobarnsmor igjen. 

Jeg og the Stig går bare rundt og koser oss. I kveld skal vi ta den lønningspilsen. 

I morgen skal vi også gjøre ingenting.

Ingen kommentarer:

oisann

Ja det kom jo litt folk da. Her står jeg ca midt i salen, strekker meg på tå og tar ett bilde. Det er det eneste bildet jeg har tatt i løpet...