Plask plask plask

I dag forsøkte jeg å demme litt opp for selvmedlidenhetens elv der jeg gikk til jobb, sånn at den ikke skulle renne ned og oversvømme ateliéret en gang til. 
Men jeg innså at hadde det ikke vært for denne ateliérflytten på toppen av alt, så kunne jeg tatt noen dager fri i ny og ne. Det er mulig en annen type menneske hadde satt foten ned og sagt nei vet dere hva, nå har det vært så mye frem og tilbake og tull og dårlig prosess og kommunikasjon hele veien med denne flytten, ikke faen at jeg bruker en eneste dag med levelige utetemperaturer på dette. Jeg skal ha noen dager fri i løpet av sommeren!
Som jeg lengter etter å være den typen menneske. 

Det er sjelden man får noe igjen for å være grei. Men jeg har nå tenkt å fortsette med det jeg da. 
Det er 30 grader på det nye ateliéret, det går jo ikke, jeg har sagt at da betaler jeg ikke, og de har satt inn et sånn kjøletårn. Det bråker enormt, ENORMT, og jeg får vel gå opp og sjekke tempereaturen etter lunsj når sola kommer rundt, men i natt har det vært tretten grader ute, kjøletårnet har stått på 20 grader i et døgn snart, og jeg er nede i 25 grader. Det er også for varmt. Jeg sitter jo ikke stille og jobber. 
På tegnesalen er det kjøligere, men oppdaget i dag at det er innsyn rett inn fra kontoret til jobbemennene. Og jeg som hadde gledet meg til å ha det litt mer privat. Ikke føle at noen stirrer meg over skuldra hele tiden. Det er like mye innsyn der som det er nede i akvariet jeg sitter i nå. Kan selvsagt dekke til vinduene. Men det var jo ikke det jeg ville. 

Nå renner snart selvmedlidenhetens elv inn og oversvømmer noe her. 

Fikk en skikkelig lunken anmeldelse av en hovedstadskritiker i dag, jeg har lenge irritert meg sånn over anmeldelsene hennes og har sluttet å lese dem for lengst, hvilket også har irritert meg, for jeg liker å lese kunstkritikker, men klarer ikke hennes, og innså at jeg skal vel ikke begynne igjen i dag når det er meg det går utover, og så fikk jeg en melding fra en kompis der det sto "noen må stoppe den kua snart" og da lo jeg så jeg fikk kaffe i nesa. Hahaha. 
 
Akk ja. Denne kua må pakke en utstilling, i en kasse som er stjålet. Det er jo sin egen type utfordring. 


Ingen kommentarer:

takk menneitakk

I går hadde jeg igjen to OCA-turister på atelièret. I resten av Norge er det Office for Contemporary Art Norway, i Finnmark er det ofte Offi...