Kjære internetten min nå er jeg tilbake!

Nå har jeg vært på trøndelagsferie på hytte og bading og landskappleik og hei hvor det var strålende. Landskappleiken leder nok med et lite hestehode selv om det er gøy å bade i store bølger når du vet at det kanskje er krabber rundt tærne der nede i det grumsete vannet.
Og nå er jeg hjemkommen og skal ha ferie hele sommeren og akkuret det må planlegges med nennsom hånd så jeg ikke går på veggen allerede i morgen den dag. Jeg skal jo foreksempel pusse ned et bord og si opp en konto. Kanskje kommer det hjem noen venner snart så jeg kan gå på kafé og drikke individualkaffemelk på rene skjære formiddagen også.

Og nå driver de og sprenger nede i undergrunnen. I Londonbyen. Tenk at de er så sinte på oss at de vil sprenge oss i hjel. Og det er slettes ikke så rart når det finnes folk på min egen alder med utdannelse og et normalt sosialt liv som forsvarer barnearbeid med at "barn ikke er produktive og kommer til å leke og tulle litt uansett" og "det passer ikke for alle å gå på skole".
Sitater fra en samtale jeg hadde på en ellers fantastisk fest på ferien min.

oops det ble jeg plutselig litt seriøs og det skal man jo slettes ikke være på bloggen sin men vettu hva. Det får heller være.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...