Nå regner det og det ligner ikke sommer i det hele tatt. Men jeg har hatt besøk og fått gjort litt sånn Kirkenes-by-silje, haha, museum og kafe og øl og tatt noen feletimer av besøket mitt.
Og så har jeg fått noen ark av lånekassen, som er elsket og hatet, men mest elsket enn så lenge altså.
Og i dag skal vi se vidjo og spise pizza som morten skal lage- jeg har sagt vi skal lage den i lag men jeg klarer vel å sno meg unna. Kanskje jeg må veldig på do akkurat da for eksempel.

Jeg har en plante i vinduet som skal ha det "meget tørt". Jeg blir litt nervøs av det. Hvor ofte kan jeg vanne den da? En gang i uken? Sjeldnere? Og hvor mye vann skal den ha? En liten skvett en gang i uken eller mye vann en gang hver annen uke?
Jeg angrer på at jeg kjøpte den, den setter meg helt ut.

5 kommentarer:

Kristian sa...

Jeg hadde en plante også. Den skulle ha lite vann. Den fikk et eggeglass i uka. Den er død nå, så det var enten for mye, kanskje for lite.

Fru Skurk sa...

Jeg har 2 planter som er helt like og som skal ha lite vann. Det ble jeg også litt satt ut av, for det er fryktelig vanskelig det der med lite eller ikke så lite eller litt mindre eller nesten ikke noe i det hele tatt.. Uansett, så har den ene har fått lite vann, det vil si kanskje en halv dl 2 ganger i uka og den andre fikk litt vann før vi dro på juleferie i fjor. Den som har fått vann 2 ganger i uka, har tørket ut og den andre lever i beste velgående. Forstå det den som kan!
Men jeg er ikke så nøye på det, så jeg synes det er fint med tørkablomster også jeg.

frk. Figenschou sa...

Ja for når søstera mi skulle vanne blomstene mine mens jeg var bortreist så holdt den på å dø, den øverste delen, mens den nederste delen plutselig fikk røde blomster. Det er helt umulig å forholde seg til!

Fru Skurk sa...

Klin umulig å forholde seg til sånn inkonsekvent og uforutsigbar atferd. Hadde det vært sånn at vann når det er tørt, og la den stå der hvor du vil, så hadde jeg kanskje klart det. Men når de skal stå kjølig eller mørkt og sånt, så blir jeg litt stresset. Det er jo en plante! Og planter vil jeg gjerne ha i stua eller på kjøkkenet - ikke i vaskekjelleren. Jeg har ei venninne som sier at man bare kan lage noen avleggere, for da har man liksom nye planter hele tiden. Javisst, sier jeg da. Det er jo bare bare. Liksom. Merker at jeg blir litt stresset av sånt også. Nuvel.

frk. Figenschou sa...

Jah, hadde jeg vært i stand til å ta en stikling så hadde jeg da sannelig klart å vanne blomsten tenker jeg.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...