Grønn?

Nå har jeg vært og henta enda flere fargeprøver. Det er helt umulig å bestemme seg for farge på bordet. Jeg har egentlig veldig lyst på grønn. Men alt kan ikke være grønt. Man må passe seg så man ikke blir fargefundametalist, sier Ole. Samtidig kan jo ikke ingenting være grønt bare fordi andre ting har vært grønt før. Nei, dette var ikke lett.
Så skal jeg pusse ned busta til sparken før jeg gir den to strøk til.
Jeg var nede på den andre malebutikken og der hadde de masse fine utefarger! Tenk så fin sparken kunne blitt! Sinkblå eller mosegrønn eller limegrønn eller hvasomhelst nesten. Men nå er jo det toget gått. Kjedelig grått er kommet istedet.
Jeg bør egentlig få ut bordet og pusse det før hybelverten kommer hjem. Det er jo ikke sikkert han blir så glad over å få plenen full av lakkstøv. Hagefundamentalisten.

Og så påstår alle at det bare er åti-åringer som sier "isammens" alle andre Kirkenesere sier "ilammi". Dette opprører meg for jeg er nesten helt sikker på at det er feil.

Og alle urtene bortsett fra rosmarinen som var ferdig da jeg fikk den er døde.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...