Konsertlaging

I dag har jeg og Vidar laget en foreløpig ytterst uinspirert konsert men jeg tror det kommer til å ta seg opp. Vi har i det minste startet i god tid i motsetning til forrige gang da vi startet en time før.
Vi har bare sunget og spilt igjennom alle numrene for å se hvor lang konserten er, den skal ikke være så lang. Vi har tolv nummere og ved siste gjennomgang tok konserten tyve minutter...hvilket vil si at hvert nummer tar under to minutter...det er kanskje litt vel mye skifting av instrumenter og tema og tonearter da tenker jeg.
Kanskje vi skal kutte et par og spille de andre litt langsommere. Det ene nummeret gjør jeg med en søppelbøtte på hodet for jeg er et arkivopptak. Vidar er bakgrunnsstøy.

Nå er bordet ferdig og nå har det allerede fått en ripe. Jeg har FRYKTELIG lyst å skylde på Morten men det er veldig urettferdig. Det var jeg som ba ham bære det ut og jeg visste at vi har smal dør. Det hadde bare føltes så mye bedre om det bare var hens skyld og jeg ikke var delaktig. Da kunne jeg mumlet litt sånn sint mens jeg malte og sett strengt på ham. Nå må jeg bare male. Og nok en gang skal hele leiligheten dunste løsemidler og maling.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...