Bord og spark

I dag sa jeg opp kontoen i banken. Lang kø som alltid. Det verste med lange køer er ikke at det tar lang tid, men frykten for at en eller annen søring skal ikke skal takle det og frike ut og begynne å rope og brøle om at det tar lang tid og drive høyttelling av de åpne/ stengte kassene og folk i kø/ folk som jobber i banken osv., for så å trampe rundt til det endelig er hans tur. (Alltid skjer det)
Så skulle jeg pusse bordet men jeg begynnte med sparken. Den er så upusset at den er lodden. (Den ser kjempegammel ut men den er kanskje bare toppen fem år. De lager gode sparker de der Rapp, men lakkeringsarbeidet er absolutt kritikkverdig) Litt vanskelig å pusse en hårete spark med sandpapir, blir litt som å forsøke å feste en ødelagt borrelås, jeg måtte ta frem kniven og skrape til slutt. Nå er Morten og henter bestemora sin pussemaskin, da blir det andre saker. Jaja, bare en pussekloss ville vært framgang, nå brukte jeg pengboka jeg fikk i banken den gangen jeg opprettet kontoen som pussekloss.
Jeg forestiller meg at det blir deilig å pusse med maskin. Bare frese på og fhzzzzmmm.

Jeg har valgt en slags gråfarge til sparken. Veldig kjedelige utefarger man får altså. Nå slår det meg at jeg kunne kanskje gått i en annen butikk og sett...men nå er malingen kjøpt.

Helst ville jeg malt den i giraffmønster. Men det ble for dyrt.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...