Ungdom

Jeg er slettes ikke sikker på om jeg kan regnes som ungdom. Jeg mener, jeg er jo ung, langt yngre en de fleste jeg kjenner faktisk, men jeg skjønner ikke de der ungdomskodene. Jeg synes det er kjempeteit å "hoste" når man sier noe, sånn: HOSTRHOSHTkjempeteitHOSTHOST!
Hva er det for noe da?!
Ikke synes jeg noe om Tufte og Eia og gjengen, jeg synes rett og slett ikke det er morsomt, bare slitsomt.
Og all den der engelsksnakkinga hele tiden når vi har masse helt brukbare norske ord, i bøtter og spann! Eller SÆRLIG når man bruker norske ord på engelske uttrykk. "Du må stå opp for deg selv!" Hva faen? Nei jeg står opp for meg selv når morten er bortreist ellers står jeg stort sett opp sammens med noen. Herregud da!
Det er de tingene jeg bare synes er teit, men det er en hel masse jeg ikke skjønner eller vet hvordan jeg skal forholde meg til. Uttales Britney Spears "Speers" eller "Spiirs"?
Jeg liker jo foreksempel å lese tegneserier, supermasse liker jeg tegneserier, særlig "Rocky", men jeg får ikke med meg alle referansene. Hiphop-referansene er jeg helt blåst på, men det gjør jo liksom ikke, man kan jo sikkert være ungdom likevel.
Men det er de andre tingene, som når Rocky sier "SE på meg! Jeg ser jo ut som Tom Hanks i slutten av Philadelphia!" Jeg vet at det er en film. Men hvorfor ser TOm Hanks så ille ut? Er det en dårlig film? Er den lang?
Det er populærkulturen jeg har falt ut av. Filmer, musikk, jeg har ikke fått med meg noe som helst.
En siste ting er det der med at absolutt ingen vil vil innrømme at de er voksne. (Jeg skjønner jo at dette punktet på en måte enten biter seg selv i hælen eller er selvinnlysende, ...jeg er ikke sikker på hvilket.)
Hvorfor kan man ikke bare bestemme selv hvordan man vil være voksen? Spis sjokoladesus til frokost hver dag for min del, men er du over tredve så er du voksen. Er du over treogtyve er du sannelig også voksen. Ærlig talt. Det verste er i grunnen når folk protesterer på at JEG er voksen. Jeg er syvogtyve, det bestemmer jeg da for guds skyld selv om jeg er. Hold kjeft.
...Nå lurer jeg litt på om de verste egentlig er de som fyller tyve, får seg TYPE, flytter sammen, og straks går til innkjøp av kaffeservice og hagemøbler. Ja det er nesten verst. Man trenger jo ikke bli til en serinakake bare for man har blitt voksen. Det holder i massevis å ta litt ansvar.
mumlemumlemumle

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...