Riddu Riddu

Jeg har ikke samiske bokstaver på tastaturet derav feilstavingen. Men jeg har altså plutselig vært på Riddu. Det var stas men herran loid så langt å kjøre. 10 timer på 130 på finske veier m finske humper.
På riddu så jeg Transjoik og Bel Canto og en strupesangdame med teit mann med teit hatt som ødela hele konserten for meg, enda det helt klart var meningen han skulle være der, VaTaGa, litt av Tindra, Men ikke Geitungen for da skulle plutselig Lars Erik bare, bare, og til slutt gikk jeg men kom for sent likevel, takk for den, lars erik, og jeg så mange glade folk, og mange fulle folk, og to som ble ført ut i håndjern og to som ble bært ut på båre, og mange samer og mange folk fra nord, og en fem-seks australnegere.
Det er jo halvveis irriterende å komme fra en plass der man bare kan ett av de fire språkene som snakkes.
Og jeg fikk spilt litt på sekkepipen min, men ikke mer enn jeg ville, og traff en karasjokking som var så flink å joike at jeg har ikke ord.
Og ingen bilder har jeg for posten er helt ignorant på det der med adresser, det er ikke deres bord, og har sewndt didgitalkameraet mitt rundt om kring her og der, og når jeg ikke henter det fordi jeg ikke bor der, så sender de det bare tilbake og det nytter ikke hvilken adresse han stakkars på interfoto skriver på pakken, posten bruker friassosiasjontelepati- systemet likevel.
Men riddu var jo stas da åkkesåm

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...