Bestemor på havet

I dag begynnte det litt ubehagelig spennende. Mamma sto utenfor soveromsvinduet vårt og kauka. Jeg gikk ut og åpnet og hun sa, Du må vekke Morten og si at bestemoren hans er savnet på havet. Pang, hjelp i hjertet, opp med Morten, som fikk kontakt med politiet. Hun hadde meldt seg selv savnet til broren sin, hun visste ikke hvor hun var og hadde motorstopp, men etter det var det ingen som hadde fått kontakt med henne.
Og så var det bare å vente. Vi satt her og så utover, avogtil letna det litt, men så tykna tåka til igjen. Vi så helikopteret og båtene innimellom. Men det var ikke så stas.
Da de fant henne rodde hun som bare det, hun hadde drevet nesten helt til Russland, og hun hadde rodd mot strømmen i 15 timer. Og båten er ombygd for å kun ha motor og er dritond å ro. Heia bestemor.
Nå har vi levert henne på sykehuset for de ville se litt på henne, hun har tross alt vært ute i over et døgn. Nå skal vi kjøre båten ut på hytta igjen.
Med motor da.

http://www.nrk.no/
nyheter/distrikt/nrk_troms_og_finnmark/finnmark/4947905.html

1 kommentar:

Fru Skurk sa...

Oioioi - snakkes om tøff bestemor! Noen ville kanskje gitt opp eller sovnet der ute på havet. Hurra for bestemora til Morten!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...