Pakke. Og il Poste

Pakker. Man har så utrolig mye drit som man heller ikke har lyst å kaste og så må man drasse det rundt. Men nå tror jeg jo at jeg skal bli i Bergen, og ikke flytte igjen om ti måneder som jeg har gjort siden 97.
Fikk brev fra posten, om jeg ikke gir dem 175 kroner så sender de all posten som kommer til min tidligere adresse i retur, med beskjed om at de ikke vet min nye adresse. Dette fordi jeg har meldt adresseforandring til dem. For det sa de jeg måtte.
Sukk.
Har vært en tur på hytta og rydda skog med sånn sneisen men litt sløv saks. Og sag. Liker godt når plutselig et kratt blir borte og så er det en slette der istedenfor, og om et par år er det nok bregner og lyng der. Og så kan man samle sammen alle trærne man har kutta ned og bære dem bort og legge dem i en haug. Og så kan man drive å flytte på den haugen og hvis man vil, men det er ikke sikkert man vil altså.

Uansett. Pakking gjør ikke noe godt for humøret iallefall.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...