Fantastisk overskrift

Også i dag har min mor ringt for å sjekke når jeg sto opp. Ja ja jajja ja jajaja.
Mer pakking står for døren, og klippe håret klokken ett. Langt eller kort? Hver gang det er kort sparer jeg til langt og hver gang det er langt husker jeg hvorfor jeg klipte det.

Fin bursdag i går, pappa fikk sånn radio av kjæresten sin som jeg ønsker meg.
Under middagen helte han i søstera mi (Solveig, 18,)akkevitt sånn at hun ikke skulle slå seg på det sterke. Hun måtte ha en potet klar etter hver slurk sånn at hun fikk vekk den stygge smaken før hun måtte puste og smaken slo inn for fullt. Men øl fikk hun ikke.
Ikke vet jeg om hun bare gjør seg til.

Og idag skal vi til mamma å spise middag. Det blir spennende.

2 kommentarer:

Fru Skurk sa...

Ble det langt eller kort hår? Jeg har nettopp klipt meg kort nemlig, og husket plutselig hvorfor jeg sist gang jeg gjorde det fikk Mr.Nils til å love dyrt og hellig at han ville hindre meg i gjøre det igjen i all fremtid. Men jeg gjorde mens han ikke var der, og angret med det samme... Jeg er visst ikke veldig lærenem.

frk. Figenschou sa...

Det blei sånn kortlangt. Mye finere enn da det va langt. Men egentlig skulle æ ønske æ kunne klippt mæ slætt hår. Klippt mæ slætt å tynt hår.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...