Begivenhetsløst

Sov for lenge. Det kan man kun gjøre når man har ferie hvis man begynner å lure på om man har drømt en gitt hendelse eller om det hendte i går. Da har man sovet for lenge. i morgen skal jeg stå opp klokken elleve.
Ryddet og dratt over gulvet. Bekymret meg for pakking og flytting. Rester til middag, ingen overraskelse det akkurat.
Morten har maskinen min på jobben sin mens han venter på harddisken sin, så jeg får ikke kastet bort timesvis på internettet.

Lurer fælt på hva jeg skal stemme ved sametingsvalget. Samepolitikk er kompliserte saker og inkluderer lassevis med klyper med salt, men vanskelighetene ligger i å bestemme hvor disse saltklypene skal brukes. Hva er storkjefta populisme/ sjokkvirkemidler, og hva er ramme alvor? Dette bekymrer meg.

Har forsøkt å google mongolide mongoler, evt asiater, jeg lurer fælt på hvordan de ser ut og om det er like lett å se at en kineser er mongolid som en si russer. Dette er noe jeg har lurt på lenge. Men jeg har ikke funnet ut av det. Det nager meg litt, men bare bittelitt. Jo litt.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...