Konsert å slikt

Sov lenge, har blitt ganske flink til det uten dårlig samvittighet. Så ringte Bernt, han trengte hjelp til å male, og da iler jeg til. Han ble litt skeptisk da han så hvor fort jeg malte, og ba meg klæsje skikkelig på, men herregud. da renner det jo bare.
Hadde konsert med Vidar på Svanvik igjen. der gjør vi jo stor sukksess. Fanes at jeg skal fløtte snart og fanes at jeg ikke oppdaget ham før. Big in Pasvik
Jeg skulle spille preludium på sekkepipe på galleriet mens folk kom inn men de kom og de kom og gikk ut for å røyke og kom inn og gamle folk vettu. Jeg holdt på å kitne av og så var det ganske kjedelig å spille det samme så lenge.

Hvorfor har vi tre ord for slange i Norge når vi nesten ikke har slanger? Slange, snok og orm, og slange bruker vi jo ikke på annet enn hageslange. Det er da i meste laget synes jeg. Og hvorfor har vi så mange egne ord for apekatter? Vi har navn for ullaper og dobbeltringkappusin, og ikke har de de fjerneste likhet med hva apene heter på engelsk. Hva skal vi med helt egne ord for apekatter? Hæ?

1 kommentar:

Kristian sa...

Det høres jo helt teit ut med hoggslange :)
Eller kobra-orm.
Du har evig rett.
Hagesnok.
hehe.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...