Arbeidshelg

julekalender hittils:
Vaniljetelys, sjokolade som var til Morten og det sto det INNI pakken, hadde jeg visst det hadde jeg ikke stått opp tidlig en lørdag for å åpne den, og vaskeklut.

Har vært på skolen og jobbet litt med elgen. Jeg har en følelse av at arbeidingen min i stor grad består av å holde i et trestykke eller et rør og stå og se nøye på det. Mens jeg blir mer og mer sliten. Eller holde to trestykker mot hverandre eller to bolter eller en bolt og et stykke tre sammens og stå og se på dem og bli svett. ELLER holde en bolt over et hull i et stykke tre og se og se på dem.

Så jeg vet ikke om det går framover. Det er vanskelig å si.

4 kommentarer:

Anonym sa...

min studiedag består i å løse oppgava som andre har løst før mæ og prøve å få d samme svare som dæm fikk på en like elegant måte. og jobben min består av å få andre til å løse oppgava på den måtn æ ville gjort d. vanskeli å si om d går fremover her på mat-stat i d hele tatt. kajsa

frk. Figenschou sa...

nei...utad e det vel på stedet hvil...?
Innad, for min egen del, skjer det vældi mye når æ står å stirre sånn, æ får det bare ikke me mæ.

Anonym sa...

ikke skriv ka du har fådd på bloggen din. æ har nemlig ikke fådd nån av de tingan, og mest sannsynlig kommer æ til å få dem utover i desember.

joho - snart e det jul! men før det e det london! og før det kommer mamsen og knutsen til oslo!

frk. Figenschou sa...

æ vi tru at det ikke e nåkka til han morten i din kalender.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...