Sukk

pappa har vært og lest bloggen min. Han sier det står mye tull og vas her.

Nå er elgen ferdig og det er på tide åbegynne å tegne den. Problemet er at etter åtte timer på skolen er hodet ikk elike klart lengre når man så går tilbake for å måle opp millimetre i alle vinkler og uvinkler. Det tar mye mye lengre tid enn jeg har tid til. OG:
SElvfølgelig begynte det å regne og hagle da jeg gikk tilbake på skolen etter middag. Og paraplyen både vrengte seg gikk i stykker, plutselig forsvant duken bortover og der sto jeg med spilene på en pinne. Jeg ble slettes ikke våt. Da jeg kom på skolen oppdaget jeg at jeg hadde glemt å kle på meg. Argh! Avogtil når jeg kommer hjem fra skolen skifter jeg hvis jeg har blitt våt på hjemveien eller jeg er full av olje eller sagflis. Da slenger jeg bare på med en jakke eller sånn mens jeg spiser middag. Men i dag hadde jeg glemt å skifte igjen så der sto jeg i underskjorta og jeg var jo regnet ned og vaktmesteren har skrudd ned termostaten på klasserommet til seksten grader for ellers sovner de på biblioteket, visst nok. (Men da jeg kom hjem oppdaget jeg at jeg hadde en ekstra t-skjorte i veska.)
Så måtte jeg jo innom fire forskjellige bygg for å få satt opp et tegnebord.
Og. da. jeg. endelig. kom. i. gang. begynnte jeg først å tegne elgen fra feil side (og det spiller en stor rolle.) Det gjorde jeg i en time. Så så jeg hva jeg gjorde. Deretter brukte jeg tre kvarter på å måle opp et bein som jeg faktisk hadde tegnet av før jeg sveisa det fast. Så den tegningen hadde jeg allerede.
Så gikk jeg hjem.

1 kommentar:

Anonym sa...

i mårrest hadde æ kjøretentamen. vi kjørte litt rundt, æ og kjørelærern, og så sku han vurdere om æ hadde stådd hvis d hadde vært ei orntli oppkjøring. og d gikk bra. æ fikk bestådd. og d til tross for at æ havna i motgåanes kjørefelt en gang. hvis d e lov å gjør sånne feil har æ ingenting å bekymre mæ for. verre e d me alle dåkker andre som skal møte mæ ute i trafikken, i motgåanes felt.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...