jeg sier NEI til karma, NEI til karma

Mobilen min som var i stykker da jeg kjøpte den er fortsatt i stykker, og for å krone verket har jeg skiftet abonnement til den, til Cash Mobil og Netcom. Det vil si, mamma har gjort det.
For en måned siden fikk jeg en mail om at jeg straks skulle få nytt simkort og et tidspunkt der den magiske overføringen skulle skje, men det brevet venter jeg fortsatt på. Jeg har ringt dem og lurt litt på hvor det blir av, men det kan de ikke gjøre noe med. Jeg har også uttrykt min bekymring over å plutselig stå der med en telefon som ikke virker, hvorpå kundekonsulenten sier at mobilen slutter vel ikke å virke om jeg ikke putter i det nye simkortet på riktid tidspunkt. Når jeg sier at det går vel ikke an å ringe uten noe abonnement sier han ÅÅÅneiiii....nei...
Men kunne ikke gjøre noe for brevet var nok allerede lagt i en bunke med brev som skulle sendes og da kan man ikke forandre adresse.

Og så har vi jo betalt strømregning til gal leilighet de siste åtte år, og nå har jeg mange samtaler på gangen med han som har betalt VÅR strømregning, disse samtalene forgåri timesvis og alltid mens middagen står inne på bordet og blir kald og det blir ikke orden i noe fordi vi ikke har samme strømleverandør, ikke samme strømavtale og ikke samme perioder og da blir nødvendigvis regnestykket vanskelig SÆRLIG om den ene parten vil ha lavere strømregning.


jajaja sann sann. enda bra jeg ikke jobber i NASA

1 kommentar:

ringringring sa...

det der med mobilen har jeg også opplevd, nøyaktig samme! de forstår ikke at man ikke har en ekstra telefon med et ekstra abonnement, eller noe sånt. "vi sender deg en sms på mobilen du ikke har, om at simkortet må settes i innen klokka 15, hvis ikke sprenger telefonen i lufta"

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...