ok, da er jeg i vater

Nå er logistikken for lillejulaften/ julaften lagt:
Lille: middag hos morten kl fem, pappa henter meg med solveig kl seks, solveig har med gavene som skal til familien på fjellet. Vi lager pepperkakehus og slikt hos pappa.
Julaften: Morgen: Hos pappa. Vi slapper av. Ut på dagen: Vi drar til mamma, skifter, spiser middag, før vi drar en tur ned til Snefrid der pappa er, og så drar jeg en tur immom Kari og Bernt og er juletrollet, opp til mamma igjen og har julekveld. Morgenen den første drar jeg opp til Morten.
Dette er en adskillig mindre stressa logistikkplan enn i fjor og jeg er ganske fornøyd.

Her er det glatt. Jeg har dotte to ganger så nå er ikke kåpa mi så hvit lengre.
Ellers driver de jo og dreper hverandre her, da vi hørte det i morges trodde vi at det var en fortsettelse av den blodige slåsskampen vi så på puben da vi tok en øl der i gårkveld, men det var det heldigvis ikke. Og så er det visst begått et væpna ran på Prix. Deilig å være hjemme.

Jeg spøker jo med min vekselstrømmede elektroniske karma endel, men etter at jeg kom hjem til mamma tok det ikke mange timene før internett, telefon og tv var ute av drift.

God jul, alle.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...