neida men det går bra

Nå har jeg gjort meg ferdig mad alt jeg skal gjøre og er klar for jul.
Grunnen til at det ble så mye stress med alt som måtte rekkes er at det er mye som må gjøres nå istedet for etter jul, for da skal jeg jo på utveksling. Elgen for eksempel, trenger strengt tatt ikke være ferdig før februar, men da er jeg nok i Helsinki og jeg kan jo ikke taden med meg.
Nå har det jo vært mer en middels vanskelig å drive kommunikasjon med Helsinki, så kurs og datoer og alt det har hengt i løse luften og snurret rundt sin egen akse.
Så idag, ca en time etter at jeg har ryddet klasserommet, pakket elg, sendt tegninger osv, får jeg ENDELIG mail fra Helsinki der det står at jeg må være der rundt 29. januar. Og ikke åttende, som var den opprinnelige beskjeden.
Hehe.

Å det skal bli så godt med jul.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er jo galskap, men jeg forlater altså julestemningen her i nord i morgen til fordel for en brun jul på Vestlandet. Kommer imidlertid hjem til gode, gamle Kirkenes den 29., og da regner jeg med at vi får anledning til å treffe hverandre. God jul, unge mø!

Anonym sa...

glanyhet fra tromsø: æ har tadd lappen!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...