hmmmm....


Er en kamelhårsfrakk laget av kamelhår?
Det hørses liksom litt stivt ut, men jeg ser for meg en kamelhårsfrakk som noen veldig mykt og beige...

Øh, er det overhodet noe som heter kamelhårsfrakk eller er det bare noe jeg innbiller meg?



Nå putta jeg er trebitte i kaffen for å se om den fløt, det gjorde den jo selvsagt, og nå er det kaffe overalt. Sånn sett er det bra jeg gjør tegningene mine på data for tiden, de blir ikke krøllete og kaffeflekkete. Men andre ting er ikke like greit, vinduene mine har fått tregardiner, dusjkabinettene har konsekvent åpningen inn mot veggen så ingen kommer seg inn, og vasken er 20 cm over gulvet. Sånn går det når man ikke passer på de automatiske innstillingene.
Jeg vet egentlig ikke om det er lettest å bruke data eller penn og papir jeg.
Når jeg jobber på data er jeg iallefall veldig lite effektiv og stort sett frustrert, men datamaskinen har aldri blåst ut av vinduet og inn bak den låste porten til Tabernakelet.

Jeg tror det gjelder å se på alternativene sine som goder istedetfor onder, faktisk.

4 kommentarer:

paaskeharen sa...

Jeg så en gang en kamel bli klippet på TV. Det var veldig veldig morsomt.

A sa...

Jeg er temmelig sikker på at kamelhårsfrakker finnes, en kjapp googling viser til "kamelhårsfrakk, Armanidress og Rolexklokke", "direktører i kamelhårsfrakk og italienske silkeslips" og ikke minst Den store Ari-testen. Jeg mistenker at de er ganske dyre...

frk. Figenschou sa...

aha. Je for det tenker jeg også, men så er jo kameler skitne, sandete dyr med ragg. Og da tenker jeg at kanskje er ikke kamelhårsfrakken egentlig laget av kameler? Litt som med masaisko, som er laget av kunstlær, og ikke av masaier.

Anonym sa...

Kamelhårsfrakker lages av kameleon, frakken skifter nemlig også farge etter omgivelsene i likhet med alle disse fasjonable folkene i armani. Av kamelhår lages det derimot kanel, mens vi fra en av dens slektninger får dromedarjelingte.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...