i dag: fotballkamp!

Jeg skriver som vanlig på lånt maskin, jeg finner ikke spørsmålstegnet på denne...blant annet.

I dag skal jeg på interafrikansk fotballkamp! Første klasse, 75 krån! Jeg aner ikke hvem de spiller mot, Egypt altså, men noen i Afrika da.....sannsynligvis med grønt i flagget, for det tror jeg motstanderne går i. Eller hvar det hvitt Spårsmålstegn!
Selv går jeg i rødt, det har jeg fått beskjed om.

Og så var vi på det egyptiske museet. Sære saker. På en måte minte det meg om dyrehagen i Nikel. Like trasig, på en måte, bare at her var jo egentlig utstillingsobjektene fantastiske, tut ankh amons fullstendihge gravutrustning for eksempel! Mumier opp og ned og i mente! Og en masse andre saker uten tekst som la utstillt og oppstilt uten informasjon. Blant annet et mummifisert fenalår tror jeg.
Kunne vært bra, men da må man utstyre de besøkende med et minimum av info, synes jeg, ikke bare håndskrevne lapper til de andre som jobber på museet.
Men jeg så noen fantastiske mumier altså! Oioioi!
Og leste, en helt annen plass en der mumiene var utstilt da, at da de ble funnet i en hule og sendt med båt til kairo, hadde ikke tollinspektørene noen avkryssningsboks for mumier i skjemaene sine, så de ble krysset av som saltfisk.
Besnærende logikk, det der. Jeg ville nemlig sikkert endt på det samme.

Ok, nå er det abfart Egypt-Noen Andre!

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...