Straks ferdig

Nå har vi siste innspurt på skolen, vi har litt internasjonale samarbeidsproblemer, mest språkrelatert, men det er også mye å hente, så når noen kommer dagen før presentasjonen og fortsatt ikke har skjønt hva vi egentlig driver med, skal man ikke rope høyt. Alt i alt synes jeg vi jobber godt.
Nå er det jo ramadan, så vi har egentlig ikke lunsjpause, det er nemlig ingen som spiser, vi tar bare pause når de går ut for å be.
Når ingen spiser eller drikker er det iallefall ikke kø på do. Det er aldri noen på do. Men nå har jeg skjønt at jeg egentlig går på lærerdoen, studentene i klassen min nekter å vise meg studentdoen. Og da maser jeg ikke altså.
Men jeg synes det er litt skummelt, for to i klassen min forvillet seg litt bort da de leita etter noe, og endte opp på det som viste seg å være lærerværelset. Da de ville spørre om veien ble de kastet rett ut av rasende lærere. Hoho.
En lærer her på universitetet tjener totusen kroner i måneden, så de føler vel de har lov å brøle litt.

2 kommentarer:

A sa...

Det høres ut som du har det temmelig morsomt i Egypt, ølmangelen til tross :-)
Jeg ble litt imponert da jeg fant link til siden min her, siden jeg har vært så flink å oppdatere det siste halvåret mener jeg...
Tusen takk uansett, det var snilt!

kajsa sa...

daakker for altsaa hjem til Eid. det va jo kjedelig.ikke at det e naa oeldrikking, altsaa.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...