dooooing dooooing

....det er lyden av meg som flyr mellom kkn og bgo.
Fin uke i Bergen, perfekt å kunne jobbe litt så har man samvittighet til å ha fri.
Da jeg var dooooing innom Oslo på retur, kom frøken søstersen innom airporten. Det var superstas. Jeg skulle prøve å finne noen å spørre om det var lov å komme inn uten boarding card. Det er ingen på flyplasser som går rundt med SPØR MEG på skjorteryggen, og i sikkerhetskontrollen så de så fryktelig opptatt ut med sikkerheten, så jeg unne bare spørre sånne som jo strengt tatt åpenbart ikke hadde noe med akkurat det, og hver gang jeg spurte, så rødma jeg. Også inne på flyet da en fyr hadde tatt setet mitt, rødma jeg. Jeg sa ikke engang at han hadde tatt setet mitt, jeg satt meg bare rødmende ned ved siden av ham.
På flyplassen fortalte Solveig meg stort nytt om sitt møte med krumprinsen. At hun ikke blogger er meg ubegripelig.
Det var litt trangt på Garder Moen i dag, så vi satt litt på gulvet inntil en vegg.Ved gaten. Siden jeg ville fly med det. Men det bare så UT som det var god plass ved veggen, da vi satt oss ned oppdaget vi at det var en dør på den og en kant der det ikke var dør.
Så vi måtte sette oss skikkelig skikkelig tett sammen, skikkelig Tufsla og Vefsla- to redde samebarn på flyplassen i hovedstaden. Og så begynte vi å le. Ikke sånn tenåringsknising, men sånn...huffda. Sånn som mamma og tante Jorunn ler. Ikke riktig så hjelpesløst forresten. Men nært innpå.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Sannelig bra du ikke hadde noen indre organer med deg i en pose, for de ville du hatt problemer med inn i kabinen. Nå er det riktignok en sang om en som levnet hjertet i San Francisco, men er ikke like romantisk å ha etterlatt en milt i nærheten av Lillestrøm!

frk. Figenschou sa...

sannelig godt vi har huden.

kajsa sa...

så du e i knes igjen. æ har ikke skjønt helt kor du egentli bor, men æ kommer nu på torsdag, og da e du der altså.

frk. Figenschou sa...

ja, det e riktig ressonert. Resonnert. Resonert.

solveig sa...

resonnert. og du skriv ikke om din høyt utvikla hjertedannelse? og e ikke det et godt ord, forresten? for det e ikke bare valig høflighet, du strekk dæ liksom litt ekstra langt i å være høflig. du bevege dæ over mot hyggelig, faktisk.

frk. Figenschou sa...

ja, men enn du da? Du plokka jo opp ting til ho dama me krykka inne på akksomdutyfree?

solveig sa...

æ trur vi kan konkludere med at vi har fådd en OK oppdragelse.

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...