En vanlig dag på jobben

ja, først så kommer jeg på jobb da. Bittelillian er alltid kommet, og de andre kommer ca samtidig med meg. Vi møtes ofte nede først, og drikker litt kaffe og driver med litt oppdatering, eller så har vi morgenmøte. Om vi har mporgenmøte er det om å gjøre å slippe å være referent.
Så tar jeg med en kopp kaffe opp på atelieret. Jeg sjekker litt med mailen, og har ikke fått svar fra diverse forhandlere. Jeg kikker litt på tegninger og tanker og kart som henger på veggen min. Eller kanskje jeg skjærer litt i kapa, det gjorde jeg mye før men nå er modellen ferdig så nå er det ikke så stor grunn til å sitte å skjære lengre. Men kanskje jeg tegner noen lure løsninger på ting som skal snurre eller...vris. Det vil si, egentlig tegner jeg helst de tingene etter midnatt. Ikke fordi jeg jobber så lenge, jeg legger meg lenge før midnatt, men jeg får ikke sove for det koker. Skrevet om akkurat det før.
Så er det lunsj. Tore prøver entusisatisk å få meg til å prøve nye typer smøreost. Bodil snakker om oppstadvev. Gry og Sigrunn snakker. Lilliann er på vei ut for å røyke. Alexander drikker cola.
Etterpå kanskje jeg tegner litt mer. Sjekker mailen. Får ikke svar fra leverandører. Vil egentlig ringe dem, men telefonen min virker ikke igjen, og reservetelefonen som er satt opp til meg på biblioteket virker heller ikke plutselig. Når noen ringer etter meg får de ikke snakke med meg.
Kanskje jeg jobber litt på macen med kart. Gry kommer løpende inn med en god ide. Jeg løper inn til Gry med en viktig beskjed. Gry kommer løpende inn. Jeg løper inn til Gry. Dette skjer mye.
Kanskje roper Bittelillian fra utfor vinduet og vil ha røyleselskap. Jeg lukker vinduet.
Jeg drar ned til Heimo og sveiser og bøyer. Dette skjer ikke hver dag.
Jeg drar hjem og spiser middagsrester. Jeg lager litt kart på datamaskinen.

2 kommentarer:

solveig sa...

Du lukker vinduet? Du har ikke mye hjertedannelse. Jeg tar alt tilbake. Jeg er flau over deg.

frk. Figenschou sa...

Jamen avogtil setter de stige opp til vinduet og klatrer stille stille opp og skremmer hjerteinfarktet mitt. Så jeg må være veldig forsiktig med dem.

Siden sist (som er ca 16 timer siden)

Vi har fått ny kran på badet. Den forrige brakk for noen måneder siden, men det har vært mulig å bruke den ved hjelp av en vaskeklut. (Jeg o...