Jeg har akkurat fått så mange klær at jeg kan vaske fargete og lyse tekstiler hver for seg uten at det er miljøkriminalitet, på både 30 og 40 grader.
(Selvsagt har jeg et par røde ullsokker som ødelegger hele systemet)
Men jeg nevnte dette for søstersen, og hun fortalt da HVILKE farger hun vasket sammen. Grønt og gult går fint sammens, men også grønt og blått.
Så avansert er ikke jeg enda.

Dette innlegget skriver jeg fordi jeg egentlig ikke kommer på noe annet, jeg går og venter på at laderen til macverket skal komme i posten, sammens med adapteret som jeg også bruker på mobiltelefonen. Så det går ikke an å ringe meg, forresten.

Nåååå jah.



Det fine med å gå å vente på å få jobbet, håper jeg iallefall, er at man sikkert kommer i gang med jobbinga når man faktsik får adapteret, for nå er jeg litt stresset over alt jeg ikke får gjort.

4 kommentarer:

ringringring sa...

Jeg lurer på hva man skal vaske svart- og hvitstripete klær sammen med. Hvis man vasker det med svart, blir jo de hvite stripene grå. Å vaske de stripete klærne med hvitt, går jo ikke. Så da er eneste alternativ å miljøsynde da?! Jeg regner egentlig ikke med at du har svaret siden du er en fersking på området...

solveig sa...

Jeg lar den mest dominante fargen bestemme. De hvite stripene får heller bli grå i en svart vask, enn at de svarte stripnene skal få misfarge alt det hvite. Men sånn egentlig, så er det ikke så ofte at klær farger av i vask (med mindre man har veldig mye batikk- og flagreklær som man kjøper i hempbutikker.)

frk. Figenschou sa...

Nei, det er nemlig det. Men jeg hadde en hvit- og rødstripete jumper som klarte å misfarge seg selv til rød- og rosastripete.

Og jeg som jo hittils har vasket hvite og fargete tekstiler sammens har egentlig aldri hatt noe trøbbel.

ringringring sa...

Akkurat! Da vasker jeg iallfal ikke den regnbuefargete batikk-ponchoen min sammen med stripene. Den skal fra nå av vaskes sammen med den regnbuefargede hamp-hatten. Takk for vasketips!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...