ting det ikke ble plass til andre steder

Ting jeg husker fra tiden som gikk: Jula altså: Og nyttår:
Da jeg og Søstersen satt på rommet hennes og prata sammen og jeg følte at nå har vi en bra søstersamtale på gang (det er jo ca ti år imellom oss så vi har liksom aldri vært sånne lekevenninner) og plutselig reiser solveig seg og sier Æ skal gå på stua nu...men du kan jo bare sitt hær viss du vil.
Da vi var på bryllupp og sto i drosjekø på vei hjem, og mora til bruden kom løpende med tyvepundsedler som hun prøvde å presse på folk, til drosjeturen, men ingen ville ta i mot.
Da vi var i bryllupp og mannen og Michael skulle synge karaoke, men heldigvis fant igen plata med 99 luft ballong (Hæ? nei hva heter det da?) på.
Et dikt som ble lest opp i brylluppet, som en av gjestene hadde skrevet. Det var ca sånn:
Dan (brudgommen) You're a man. You slept in my bed. Now you're going to the Maldives. I wish you would take me along. Heldigvis var diktskriveren ti år og datteren til en av brudgommens venner.
Da jeg så en ungdom med lorgnett og kamelhårsfrakk på tuben. Tube-en. (hæ? bokmålet mitt faller sammen når utenlandsk blander seg inn.)
Og veldig mange fine steiner som jeg fant på ei strand.
At pappa hadde juleblar til oss i strømpen, riktignok fra 97, men de hadde vi joikke lest på en stund. Synes det var en kjempeide jeg.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...