Konstfack!

Aaraaaaaargh skolen min altså. Det må være den dårligst organiserte skolen jeg har vært borti, og jeg har gått på både distriktsskoler og universiteter og kunstskoler og i det hele tatt.
Nå er vi midt i eksamen. Først etter at eksamensperioden var i gang, og etter purring, fikk vi utsendt en mail med alle datoene vi har å forholde oss til, som innleveringsfrister og eksamener og sånt.
Infomøtet om selve eksamen handla bare om hvor stressa vi burde være nå, for mastereksamen er skikkelig skikkelig skummelt og det tar på altså, og det er ikke lett, og man bør bli skikkelig stressa nå.
Men ikke én dato.
Da vi fikk datoer, stemte de ikke med dem som sto på intranett.

Da jeg spurte professoren vår hvem det var som godkjente/underkjente eksamnene våre, sa han at han trodde det var han. Trodde, altså. Jeg har forsøkt å få klarhet i det men ikke kommet noen vei. Jeg trodde nemlig den der bolognaprosessen skulle gjøre ting likere kvalitativt, og at en avdeling ikke dermed kunne drive å godkjenne seg selv sånn der, men da tok jeg vel feil.
Det er ingen tekninske krav til tekstarbeidet som skal leveres inn. Det synes jo forsåvidt jeg er kjempegreier, da får man gjøre som man vil, men jeg vet at flere andre i klassen blir litt usikre av det.
Teksten skulle leveres i går. Digitalt. Men på søndag fikk vi en mail som bekreftet endel rykter som hadde gått siden fredag, at det ble "tirsdag eller onsdag" istedet. Herrejesus. Tirsdag eller onsdag?
De fleste synes sikkert det er ok å få en ekstra dag, men jeg jobber mot en dato og blir forvirret og irritert når arbeidet jeg har klart å få ferdig på mandag plutselig skal jobbes en ekstra dag eller to med.

I dag fikk vi en mail om at teksten ikke skal leveres onsdag, men i dag, snart skal vi få epostadressene til opponentene våre, som vi må printe ut tekst til i to eksemplarer siden det er to av dem.
Det virker altså som om vi både skal maile og poste. Hvilket irriterer meg så i den grad at jeg skriver denne teksten, for jeg spurte nemlig for lenge siden om de skulle sendes digitalt, og fikk ja til svar.
Jeg har skrevet en liten bok. Hadde jeg visst at den skulle printes, hadde jeg fått den printet som en liten bok i a6 og farger og ikke sånn som det blir nå, som en a4lefse. Det rekker jeg jo ikke å gjøre noe med nå siden vi fikk printebeskjeden for en time siden. (Aaargh! Igjen!)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du håndterer åpenbart slikt bedre enn meg, for hver gang det ble endret noe på den forferdelige Handelshøyskolen BI stod jeg på studieveilederens kontor og vrælte! Dette gjorde jeg så mye i de 2 årene jeg var der at han fortsatt husker meg, og det til tross for at han har ansvaret for 300 studenter i året og jeg ble uteksaminert i 2007! Ingen kan vræle som en hyperstressa og kjempefrustrert finnmarking!

frk. Figenschou sa...

hos oss er det så fragmentert at det er umulig å vite hvem man skal vræle til.
Akkurat det var lettere på Khib, faktisk

frk. Figenschou sa...

ja, vi har enda ikke fått utlevert noen adresser å sende inn til og nå er den snart halv syv og mailen kom klokken åtte i morgest...men iflg ryktene har en lærer vært innom klasserommet og sagt at hun kanskje kommer innom i morgen rundt lunsj kanskje for å samle dem inn kanskje...

Anonym sa...

Utrolig frustrerende slikt. Det skal liksom være en viss standard ved høgkoler og andre utdanningsinstitusjoner... Men det ser ikke ut som de er i nærheten av det, der du studerer nå iallefall!
Har stor forståelse for din frustrasjon.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...