zzz-!!!-

Jeg er en av dem som ikke får sove. Eller jeg får jo sove, men det tar tid. Sånn har jeg vært så lenge jeg kan huske og jeg husker ganske langt tilbake.
The Stig sier at man skal tenke på noe fint. Jeg har spurt hva han mener med det, han sier hytta i Reinøysund. Jeg har prøvd, men jeg vet ikke helt hvordan men "tenker på noe fint". Etter å ha forøkt å tenke litt på hytta i Reinøysund, dukker det opp blåhvaler og russiske ubåter og Alex Rosén svinger forbi uti fjorden, og det blir utrivelig.
Det funker ikke for AD-HoDet, det kan ikke bare tenke på ting sånn der generelt.
Så jeg har begynt å ta gledene på forskudd. Det er jo ikke sikkert at de kommer, enkelte av gledene er det heller usannsynlig at kommer til å innfinne seg, så jeg innkasserer dem nå. Så når jeg skal sove tenker jeg på stipender og arbeidsstipender og tilbakebetaling av macbidrag, og utstillinger og suksess og Kongen og ny verdensorden og nå får jeg ikke sove for jeg ligger og sitrer av fryd og indre jubel. Og litt ytre også.

Skulle ønske jeg var en katt. Da kunne jeg bare gå og legge meg nårsomhelst og ligge og slumre i solen hele dagen uten dårlig samvittighet. Og uten å tenke på økonomisk fremtidig bekummer.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vår periodeadopterte katt sover som en stein i stolen sin når vi legger oss, men våkner uten unntak mellom 01.00 og 03.40 hver natt og mjauer til Gartneren slipper henne inn til Djårtsjh på badet. Jeg tror de har en platonisk forhold og bare trives i hverandres selskap. Men altså, søvnløs katt.

Ps; jeg går, klok av skade, rett til Anonym-kommentering.

Hjertelig hilsen
Myrsnipa

frk. Figenschou sa...

ok. jeg skule ønske det hjalp å gå inn til sjårz på badet.

Anonym sa...

Nei, det tror jeg ikke, for hun sover kilt mellom doen og skittentøyskurven og det kan umulig være spesielt trivelig.

Hjertlig hilsen
Hemmelig

Polly S Jones sa...

Søstra mi sitt råd for de som ikke får sove: "Det er bare å ikke tenke på noen ting." Lett et par timer...

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...