man får skylde seg selv

Etter å ha fått forklaringer&legemidler av min svenske studentlege sluttet jeg å være forkjølt. Dette har jeg skrevet om før. Jeg gikk fra en forkjelsesfrekvens på flere ganger i måneden til null, og det var jo halleluja.
Da er det jo selvsagt at man nå, to uker før den skriftlige eksamenen skal leveres inn, klarer å bli syk. Særlig typisk er det at det skjer akkurat når man har fått booket seg et rom til testeing av masterarbeidet. Vel er det søndag, men jeg skulle vært på skolen.
Og det er nok min egen feil, jeg slutta med den der nesesprayen jeg hadde fått, jeg. Det gikk jo så bra, ikke noe vits å tilføre kroppen unødvendige legemidler på daglig basis.

Jaja.

Men jeg må få si at det er litt av en forskjell å være syk for første gangen på over et år, og å være syk for første gangen på en uke. Dette er absolutt å foretrekke. Og jeg er ikke så nervøs for den der mastereksamenen heller, for jeg regner med at når jeg blir frisk, da er jeg frisk en stund.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...