pakkepost

Trodde jeg hadde blogget i dag, og satt og gledet meg til å blogge i morgen. Men det hadde jeg jo ikke. Ikke at jeg helt hadde planlagt HVA jeg skulle blogge om da. Jeg hadde tenkt å ta det som det kommer.

Noe jeg ikke lengre kan ta som det kommer er pakker via Schenker. Jeg er jo en sånn som handler litt på internett. Nye batterier til radioene til alle i familien for eksempel. Jeg hadde akkurat klart å lære mine forrige postibutikkere at et norsk pass er gyldig som legitimasjon selv om det ikke står noe svensk personnummer i det.
Men min nye, ja ikke postibutikker, schenkermann, han ble så fortvilet og ulykkelig og irritert og satt ut av dette norske passet uten svensk personnummer da jeg skulle hente pakke i dag, at jeg må nok bare innse at jeg har gjort mitt siste internettkjøp på en stund. Jeg må nok flytte først. For dette vil jeg ikke utsette hverken ham eller meg for en gang til.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...