hurra, hurra, hurra,

trefoldig hurra for arbeidernes frihetsdag!

som jeg har tilbragt på skolen. Jeg skjemmes litt, av kommunistslekt og alt, men Luther tok som vanlig siste stikk og sendte meg avgårde for å gjøre arbeid som må gjøres.
Helvetes Luther altså.

Jaja. Det jeg har gjort er å dokumentere en av arbeidene mine, som jeg bare har dårlige bilder av. Vi har en ganske lang gang med både naturlig og kunstig lys, og der ville jeg altså fotografere litt i dag, til tross for datoen. Plutselig blir det for sent, for mye folk og for mye arbeid i gangene, det var allerede blitt vanskelig å finne seg en plass.
The Stig er jo, for den som ikke visste the, (haha) fotograf. Så jeg forsøkte å huske alle tips og triks, og forbannet den etige halvdjevelen som har ansvaret for å få meg til å ta på meg masaisko HVER eneste gang jeg skal fotografere. Klarer jo ikke stå støtt da vettu.
Heldigvis er en av tipsogtriksene Bruk Stativ og Tosekunders Selvutløser.
Et annet tips er å ta bilder ovenifra, altså, Kom Deg Opp i Høyden, men det var uaktuelt nå. Det jeg fotograferte er høyere enn meg og kommer aldri til å oppleves ovenifra av noen, så det føltes som å jukse. Og helt uansvarlig med rullesko på.

Mens jeg holdt på gikk det stadig folk forbi (studenter! ingen (mulighet for) solidaritet med arbeiderne!) og ei jente stoppet og sa at hun syntes Droget (som var objektet for min dokumentasjon) var så fint! Og jeg ble så glad! Jeg er glad enda!
Jeg er så glad for at det finnes sånne folk som er generøse nok til å bare si sånne ting rett ut.

Jeg skal bli litt flinkere på det sjøl.




Her er bildene jeg fikk tatt i dag (et lite utvalg av de 110)
Pre-photoshop. Jeg skal nok retusjere bort både skjevheter i kamerastativet og doskilt og nødutgang. 




Jeg ble såpass fornøyd med bildene, en glede basert på hvor dårlige de forrige ble, at jeg feirer med et eple. Hvilket jeg gjør innimellom, enda jeg ikke tåler epler.
Ikke så smart, vil noen si, og jeg vil si meg enig. Det brenner og klør i hodet og jeg er liksom litt lam i leppene. Men av en eller annen grunn tror jeg allergier går over om man bare lar være å tirre dem lenge nok, og så er jeg optimistisk på eplekjøret igjen. Og når det er sagt, hvor smart av meg er det å tørke sengklærne på verandaen, i denne spede pollensesong?! Hjelpes! Nei nå var jeg helt amatør.
Nå prata jeg meg bort.
Det over er et subjektivt møbel. Så vet dere det.

Nå avslutter jeg arbeidsdagen på hjemmekontoret, printer ut noen saker som skal ligge i utstillingen, tror jeg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Æ får ondt i auan av en gulfargen din. Å så va møbelet ditt fint. Æ blir glad av kaos-tingan dine :)

Ja, åsså hjertlig hilsen Snipa da.

frk. Figenschou sa...

æ må ordne den der gulfrgen. den ser forskjellig ut på hver eneste skjerm æ ser på den på.

takk!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...