Sitter her med tastatur under fingrene

Ja men da sitter jeg på skolen. Det er jo sånt man gjør når man er student. Litt på autopilot. Tror jeg. Jeg har tatt med datamaskinen så sannsynligvis hadde jeg tenkt å få jobbet litt, men med hva? Jeg har ikke den fjerneste anelse. Jeg kommer bare på de tingene jeg burde komme på når jeg har gått og lagt meg. Nå, derimot, er det helt blankt.
Det er åpenbart at det ikke er skoleting, undervisningen er jo avsluttet. Vi skal riktignok i et møte på et tidspunkt, hele klassen, men hvilket tidspunkt er litt uklart, vi har fått en mail om at det er klokken to og en mail der det står noe, noe, noe, og minner på det avtalte møtet klokken ett.
Alt ved det gamle, altså.

Faen, nå tenker jeg at jeg skulle nok putta kameraet og ikke datamaskinen i sekken i dag. Jeg huska at det var Tekninsk Utrustning, men bomma på utførelsen. Bæsj.


Jeg får gå på verkstedet og samle sammen litt avkapp. Jeg jobber jo mest med sånt men i fremtiden blir nok også avkapp en begrensa ressurs. Så jeg får samle mens jeg kan.
Men hvor skal jeg ha det?
Badekaret, tror jeg. Vi har jo to bad, noe må de jo kunne brukes til.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...