Oppdateringer

Jeg er i bunn og grunn ferdig med eksamenen min nå. Ja, selve eksamenutstillingen gjenstår, men jeg er klar. Jeg er ikke så stressa som de som enda ikke har begynt, men litt stress har det jo vært. Over lengre tid. På flere plan.
Det er mange som snakker varmt om stressnakkens fortreffelighet, andre foretrekker å sette stresset i skuldrene, selv har jeg landet på å putte alt stresset i kjeven. Det har mange fordeler, blant annet er den selvforsterkende: det gjør vondt å smile. Og når man ikke får smilt, blir kroppen sur for den tror hodet er sur.
(-t.)
Stresskjeve altså, løp og kjøp. Jeg har en her du kan få billig.

For å ikke få magesår som mulig freebee på utsalgslista mi, har jeg forsøkt å holde meg unna skolen litt. Der er folk stressa der. Jeg er jo ferdig og stresser bare med at jeg burde vært mer på verkstedet nå som jeg tross alt har verdens beste verksed, som jo er mer Lutherbasert stress enn ekte eksamensstress av typen Ti Dager Igjen Og jeg Har Ikke Begynt På Produkttdelen Av Prosjektet Mitt.
Gud.
Grøss.

Så jeg sitter på verandaen.
Eller, jo, jeg gjør jo det også, men det er jo veldig kjedelig å bare sitte sånn der rett opp og ned så jeg vasker verandaen, potter om planter på verandaen, binder opp erteranker, flytter rundt på blomster som skal bli blomster, forsterker blomserkasser- veldig plantebasert egentlig. Jeg har så mange planter at jeg bekymrer meg bittelitt for hvordan vi skal få plass selv, i jungelen. Det blir litt som en ekte jungel der man må ha urfolksutviklet spesialverktøy for å ta seg frem.
Men det er jo så enormt mange frø i en pakke!

Jeg hadde også tenkt å olje dekket. Jeg innser at jeg kanskje burde gjort det FØR jeg satt ut sukkererter, erteblomster, basilikum, sitronbasilikum, reddiker, ruccolasalat og stemorsblomster. Ja, og stokkroser.




4 kommentarer:

lise sa...

Stresskjeve har jeg til gode. Jeg kan godt ha det for all tid.

Oljing, er ikke det sånt som man til en hver tid gjør neste år?

frk. Figenschou sa...

iallefall er det det han som eier leiligheten til enhver tid har gjort til neste år. Nå er det på tide, for å si det sånn.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Oj oj, når du freser sånn rundt med de plantene, da skjønner jeg at det er alvor. Stresskjeve kan byttes med stressnakke her om du vil.

frk. Figenschou sa...

jeg tar mitt ansvar som søring alvorlig.
Ja vi kan godt prøvebytte, men jeg vil ikke ha begge!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...