men snart ferdig på skolen

Da har jeg levert skriftlig mastereksamen. Tror jeg.
Eller, jeg vet jo at jeg har levert, men jeg aner ikke om det er meningen at dette skal være siste versjon. Skolen opplyser ikke om sånt. Det jeg vet er at jeg har levert, og at det er satt opp et møte med tekstveilederen fjerde juni. Skolen stenger tredje (og har vært veldig streng i diverse mail på at da er det ferdig finito og ingen innslepp).
Tekstveilederen har ingenting å si når det gjelder om jeg står eller ikke, det er det professoren som bestemmer. Men jeg har en mistanke om at han ikke leser teksten. Jeg har iallefall aldri fått noen tilbakemelding fra ham.
Jeg har faktisk ved et tillfelle, av ren nyskjerrighet, levert inn en blank tekst til ham. Ikke mastereksamen, men en obligatorisk rapport i et teorikurs vi hadde. Og jeg fikk bestått på det kurset.

Så jeg har altså levert mastereksamen min! Og jeg aner ikke hva det betyr, men jeg tror egentlig ikke skolen vet det heller. Noen vet det vel, men de har nok ikke kommunisert med de som burde vite det.


Dermed har jeg feiret med alt som har vært utsatt mens jeg har vært i eksamensbobla: tannlege og innkjøp av nye bukser. I dag var det buksekjøp, greit å ha noen som er hele nå som man skal begynne å ferdes blant folk igjen. Jeg holdt på å eksplodere i butikken, plutselig putta samtlige ekspeditører oransje ørepropper i ørene og så var det konsert.
Du ville helvete.
Satan så høyt det var. Ekspedistrisen prøvde å kommunisere med to andre ekspedistriser og en annen kunde om ett eller annet som ingen av dem hørte et ord av samtidig som hun ekspederte meg og det sto fire mann bak meg og brølte ut alt sitt raseri gjennom forsterkere og høytalere.
Jeg var null komme fem Relevante Enheter fra å røske til meg bankkortet mitt og bare gå fra hele kjøpet, og jeg har enda vondt i øret.
Men jeg har også to nye bukser.
Nå gjenstår nye briller og nytt hår.
Og muligens et partre flere mastertekstinnleveringer, det er altså umulig å både forutse og forutsi.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vel levert, enn så lenge :)
Godt å se deg igjen!

Myrsnipa

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha ha, den skolen din saa...Fore et rot. Men gratulerer med levert og to nye bukser. Jeg vil ikke kalle tannlegebesøk feiring, men hver sin lyst.

frk. Figenschou sa...

nei, ikke jeg heller, men så ble jo shoppingen dobbelfortjent.

og takktakk!

Dnort sa...

Skulle akkurat til å skrive noen krasse ord om det norske skolesystemet. Men, det er jo Sverige sitt du har utsatt deg for. Nok et eksempel på at det går åt skogen med hele Sverige.

kajsa sa...

Hurra!

frk. Figenschou sa...

hurra ja! aldri mer skole, hverken norsk eller svensk eller finsk eller slovakisk!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...