Ggggnrggghhhhhhh!!!

Jeg går altså med solbriller inne.
Fæbjolouss.

Det er ikke fordi jeg er gift med en koneplager, og heller ikke fordi jeg er så berømt, det er for helvettes pollen. Solbriller inne og en cardigan rundt hodet så ikke lyset skal slippe inn på siden av brilleglassene. Øynene mine er vel ikke så oppvakte og fleksible da, de reagerer på pollen men skjønner det ikke selv, siden de er programmert til å regaere på lys, så når de får for mye pollen tror de at det er lys det er for mye av.
Sukk.


Og i går hadde jeg sånn hjemlengsel at jeg gråt.

Og snart stikker the Stig hjem til Kirkenes og her sitter jeg med det fantastiske stipendet mitt og vansmekter i min ensomhet.

Og jeg har en senebetennelse som ikke gir seg.

Og alle de andre stipendiatene, som går og fniser av meg fordi jeg går rundt med solbriller inne og cardigan på hodet, de har dratt på seminar sammen. Og det kunne jo jeg også gjort, hadde jeg ikke vært så korka at jeg trodde at seminaret var i Sao Paulo. Det er det ikke. Det er OM en begivenhet i Sao Paulo. Og nå har jeg gjort andre avtaler. Og nå har alle det kjempegøy uten meg.

Og jeg går med solbriller inne. Og har hjemlengsel.
























Bustete på håret er jeg visst også.
Cardigansveis.

4 kommentarer:

paaskeharen sa...

Seminar-sjeve det e grævla goe sjeve

frk. Figenschou sa...

tror ikke de fikk mat, heldigvis.

dessuten tror ikke evenskene på brødskiver.

paaskeharen sa...

http://vimeo.com/18962122

Men hva spiser de da? Strømming og sursild?

Bergljot sa...

Jeg synes du er pen, på en slags dagenderpådivaaktig måte. Hold on, be strong!

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...