Det er av sine andre man skal ha det

I dag var jeg på en konsert. Jeg skulle overrekkes et stipend i forbindelse med konserten, ikke fordi jeg hadde noe med konserten å gjøre, men sånn var det nå iallefall. Sånn var det organisert.

Jeg hadde kofte på. De som musiserte hadde kofte på. Og så var det noen som nesten ikke hadde klær på, men de var fra Botswana og det er klimatiske årsaker til at deres kofter ser ut som de gjør. De sier nok det samme om oss.
Og etter konserten var det enormt mange som kom bort til meg og takket for konserten. Og jeg tror ikke det var fordi jeg hadde vært på scenen i to sekunder og takket pent for meg. Jeg tror de trodde jeg var med.

Først flåste jeg det bort, da jeg ble takket for konserten og spurt om jeg skulle til Botswana. "Hah, nei, det deles ikke ut stipender der" svarte jeg og hun som hadde spurt ble enormt forvirret. Jeg prøvde meg på noe sånt et par ganger til men så ga jeg bare opp og takket pent. Joda. Takk. Hilsen samefolket.


1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja har du kofte så representerer du et helt folk, sånn er det. Er du naken, er du naturist. Jeg synes det er helt fint å bli tatt for å være sportsmenneske når jeg har treningsklær på.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...