Mamma ordner opp! Med If og Europeiske og reiseforsikring og gode greier.

Ja hva skulle man gjort uten mødre.
Mamma syntes det ble for mye rot med If. Så hun ringte dem for å se hva hun kunne gjøre. (ordne)
Og til henne sa de at neida, ifølge databasen har jo Silje baseadresse i Sverige (hvilket jeg ikke visste var et begrep) så hennes forsikring gjelds også med utreise fra Sverige. Hun er fullt forsikret, hun.

Det var jo en ny opplysning. Jeg ble veldig glad, men nå har jeg jo fått fire forskjellige opplysninger fra fire forskjellige kundekonsulenter, og det føles litt risikabelt å bare velge den man blir gladest av.

Jeg tror kanskje ikke jeg vil ha forsikring hos Europeiske så mye lengre. Det er jo ganske viktig å føle seg trygg på at man har riktige opplysninger. Sånn som det er nå er det bare litt tur og kjør, nå har de sagt det, så da håper vi det er sant HJEEELPE MEEEG.

Men nå håper jeg faktisk det er sant da.




(Det er mulig noen mener jeg burde visst at jeg har baseadresse i Sverige. Joda. Men min folkeregisteregistrerte adresse er i Norge. Jeg visste ikke at postadressen er en baseadresse. Jeg mener at det burde jo muligens en kundekonsulent ha visst. En som jobber i If eller noe. Og det gjorde jo kundekonsulent nr. 4. Bådde visste og opplyste om. Hurra for den. (Og mamma))

1 kommentar:

Nick Muddyfoot sa...

Nå som du har baseadresse gjelder vel forsikringen også basehopping?

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...