Litt mer om If men også en gledelig nyhet!

http://frkfigenschou.blogspot.se/2012/02/if-forsikring-hvis-hvis-hvis.html

Jeg ser til min glede at forrige gang jeg måtte kommunisere med If valgte jeg også å bruke uttrykket herrejedorias. Det er uttrykket for de store anledninger. Det var den gangen jeg fikk mailer av typen:
"Hvis du ikke er ute og studerer nå. Hvis du ikke er i norge men faktisk på studie nå. Må vi sende en søknad." 
Denne gangen har jeg altså bedt om å få en forsikring som dekker a og b, fått den, betalt, og senere fått vite at den dekker c og d. Og at ettersom jeg jo kan benytte meg av c og d, siden jeg er på reise, må jeg dokumentere med billetter at jeg reiser hjem, for der er det verken c eller d. Og alt dette ganske så veldokumentert i chatten til If siden jeg jo ikke kunne finne telefonen. 
Jeg tror kanskje de drikker i arbeidstiden der borte.

Jeg har ikke hørt noe mer fra dem siden sist. Som var i går. Så det tilgir jeg dem. Jeg har vel ikke noe stor tro på at saken løser seg og jeg vil helt ærlig heller holde på med tilogmed blandebatteri enn If, europeiske og diverse forsikringer. Så jeg tror ikke det blir en føljetong. Jeg tror If kommer til å si: døh, deg driter vi i azzå.
Men det er greit. For jeg har funnet telefonen!
Den har nok vært borte nærmere to uker enn én. Så det er ikke bare If som roter.

Men det er lettere å tilgi seg selv.
Noen som vil anbefale noen andre reiseforsikringsselskap? Gjerne noen som har tro på kommunikasjon og der de ikke drikker i arbeidstiden?


Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...