Å være trygg, og å bestemme selv.

Jeg ligger på sofaen og hører på Jendor og the Stig og Farmor som driver på på kjøkkenet og diskuterer hvem det egentlig er som skal ha grøtfatet i sin besittelse. Det virker som det er Jendor som går av med seieren.
Jeg hører også plutselig en diskusjon blant de to eldste om den eldstes klokke er vanntett. Jeg vet ikke helt hva som skjedde der. Jeg mistenker at det har med sikkel og begeistring å gjøre. Men jeg er så glad og nesten takknemlig i hjertet mitt over at det er dette vi driver med og dette vi bekymrer oss over og at jeg ikke er en av de som er plassert i Vestleiren en knapp mil bort og venter på å bli skyflet videre og ut av Norge og over i noen andres ansvar mens jeg bekymrer meg over livet til meg og mine barn.


3 kommentarer:

a sa...

Eg må berre nok ein gong få uttrykkja mi begeistring over tekstane dine. Takk og takk igjen for at du bloggar! :-)

underveis sa...

Ja. Vi er de heldige. Og da har vi et stort ansvar :-)

frk. Figenschou sa...

Ja. The Stig pleier å si at den som er veldig sterk også må være veldig snill. Og det er jeg enig i. Og så tenker jeg at det betyr også at den som er veldig snill også må være veldig sterk.

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...