Rørørørørø!

Det er ingenting som er så søtt som når en som ikke kan prate prater i søvne.
rørørørørør...rø.
Det artige er at jeg kan tydelig høre at Jendor prater finnmarking. Jeg hadde nok hittils tenkt på babyspråk som bare babyspråk, men det er ikke tvil om hvor han kommer fra. Det er som å høre et gjeng finnmarkinger sitte å prate i et annet rom sånn at man hører dem men man hører ikke helt hva det er de sier. Jeg tror kanskje tilogmed de kommer fra Berlevåg. Det er en lovlig tjukk R Jendor holder seg med. Rørørørørørø! Jeg er litt usikker på hvor han har den fra. Vi var jo i Vardø i sommer men jeg trodde ikke han ble så fryktelig påvirket av den korte turen. Dum var jeg.

Og så kan jeg jo bare melde, for den som ikke klarer å tenke seg til sånt selv, at det å fly med en som sover nesten hele døgnet nok er en helt annen historie enn å skulle fly med en som har et litt annet krav til underholdningen. Jeg gleder meg til det kommer sånn hurtigfly mellom Stockholm og Kirkenes. Da skal vi ta det.
Medmindre det er i slekt med det der hurtigtoget. Da skal vi ikke ta det.
 

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...