Jobbsøndag.

Jeg sitter i glassburet mitt og jobber. Det er ikke egentlig mitt, jeg jobber egentlig hjemmefra i vanlig trebebyggelse, men så kom mamma hjem og dermed leide jeg meg inn i et sånt midlertidig kontorlandskap, midt på torget i Kirkenes. Det ser sånn ut en søndags formiddag:


Jeg har egentlig jobbet ganske bra, bare avbrutt av litt lengre tissepauser. Doen viste seg nemlig å være søndagsstengt, så jeg må gå på jobben til the Stig og tisse der. Men så får man seg en luftetur og en kopp kaffe.
Kaffen var på en termokopp som viste seg å være umulig å få opp, så jeg får ikke drukket den. Men jeg har den. Neste gang jeg må tisse skal jeg ta den med tilbake. Jeg har tenkt litt på å få en tilfeldig fornipasserende tysk turist til å åpne den, men se bildet over.
Jendor skal på besøk til tante Ruth, ENDELIG, anført av min mor. Jeg slutter kanskje litt tidligere og går på oppmøte jeg og. Mamma har sendt mms av Jemdor som foreløpig sover, og jeg har tatt meg i å sjekke mmsen for å se om han har våknet.

Jeg gleder meg veldig til jeg har skrevet søknadene mine. Det blir en gledens dag.
Eller iallefall ikke enda en sånn her grå middeltyngdens dag.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...