Og i år igjen: samene

Det begynner jo å bli en tradisjon at jeg henger ut den samiske kunstnerorganiasjonen som forvalter sametingets kunstnerstipender omtrent på denne tiden. Altså den tiden da jeg sitter og søker.
I år kan man for første gang søke på epost. Som det står opplyst om i Informasjon og Veiledning. Og det er jo hurra, for de lever jo i steinalderen og ar problemer med å tilpasse seg den nye tid, og man skal kanskje ikke ønske seg for mye av dem på det punktet, for man må innse at det kan bli voldsomt mye krøll om de skal begynne med noen nytt. Som foreksempel søknadsportal på nett, som alle andre driver med.
Epost i år altså. Fremskritt. Det står i søkerveiledningen at søknaden må sendes som original, og vedleggene som kopier. Hæ?
Prøvearbeidet må fortsatt leveres via post eller personlig fremmøte, og det personlige fremmøtet er på et tidsounkt der stedet for innleveringen er stengt. Såklart. Dessuten stempler ikke posten post den dagen det er frist. Men det har de ikke fått med seg.
Det artigste er at man kan laste ned søknadsskemaet som pff og som word. Eller, det er helt vanlig da, ikke så artig kanskje, det artige er at disse to ikke er samme dokument. På worddokumentet skal de ha litt andre opplysinger og dessuten kan man søke om et helt nytt stipend de aldri har utlyst før. Ikke for dem som foretrekker pdf, altså. Men søker du på pdf kan du søke om flerårige stipender, det kan du ikke i word.
Både i word-dokumentet og i pdf-en står det at det ikke godtas om den leveres på epost. På pdf-en står det at man skal levere ligningsattest for 2014.

Jesus.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...