Samiske Posten

Same A-D har møte på lunsjrommet til same E. Etter dette finner same E en pose med sameparafernalia med kvinnelig tilsnitt (liidni) under et bord, og får formidlet en beskjed til same A om hun eller same B (den andre kvinnen i gruppe A-D) kan ha glemt denne posen. Same A bekrefter at det er same A, og vil gjerne ha posen men er nå i annen landsdel. Same A kontakter Samiska Posten og same F, som skal innom Kirkenes (KKN), får med seg oppslaget og tar på seg transportoppdraget.
Same D og same F kommuniserer, men skal egentlig ikke oppholde seg på samme sted i Kirkenes før flyet til same F går om kvelden. Men: same F skal innom byens teater (ikke samerelatert, om det er relevant for historien), så same E trasker opp til teateret og overleverer posen der. Teatermenneske B blir litt forvirret av oppramsingen av samer A-F men teatermenneske A har allerede godkjent og er informert og posen blir låst inn på kontor.
Same E avtrer fra jobben som adm for gjenglemte poser i KKN, avd. samefolket, og overlater alt til transportavdelingen (same F).
Lykke til, same A.


Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...